Τηλεφωνικές παραγγελίες 2510 834 060

Όροι & Προϋποθέσεις

Ακύρωση παραγγελίας

– Για οποιαδήποτε ακύρωση παραγγελίας (ολικώς ή μερικώς) θα πρέπει να επικοινωνήσετε αμέσως μέσω e-mail στο info@lensmarket.gr

– Η δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας, δίνεται μέχρι τη χρονική στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας. Οποιαδήποτε ακύρωση μετά το πέρας της χρονικής αυτής περιόδου, είναι αδύνατη.
Όλα τα έξοδα συναλλαγής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Ασφάλεια συναλλαγών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών «Alpha e-Commerce» της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL).

Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Τα προϊόντα μας, έχουν εγγύηση, όπως αυτή προκύπτει και από τους κατασκευαστές προμηθευτές μας.

Για τυχόν προβλήματα με τη μεταφορά των προϊόντων, η ευθύνη είναι της μεταφορικής και όχι τους καταστήματος.

Διάφορα

1. Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες, έλλειψη παρακαταθήκης κλπ.) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε με e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
2. Τροποποίηση των όρων του παρόντος: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Lensmarket.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή/και να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών.
3. Σε περίπτωση λάθους καταχώρισης είτε ως προς την διαθεσιμότητα κάποιου προϊόντος ή ως προς την τιμή του, ο εκάστοτε πελάτης θα ενημερώνεται άμεσα και το ηλεκτρονικό κατάστημα διατηρεί κάθε δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail info@lensmarket.gr